Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели мнението си след загубата на

...
Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели мнението си след загубата на
Коментари Харесай

Владимир Манчев: Не се получи това, което искахме в големи периоди от мача

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели мнението си след загубата на неговия тим от ЦСКА с 4:0.

" Смятам, че стояхме сносно през първите 45 минути. Голът, който допуснахме не ни попречи да продължим по този начин, само че през второто полувреме направихме повече неточности, които ни костваха още попадения. След аления картон бе още по-трудно.

Всички голове, които ЦСКА означи, ги допуснахме по-доста лек метод. Бях предизвестил играчите да не го вършат. Доволен съм, че пробваха да изпълнят напътствията ми, само че не се получи. Продължаваме да работим.

Пред нас следва ужасно доста работа. Опитваме се да променяме много неща в игрово отношение. Някои се получават, само че други куцат. Убеден съм, че ще се получат, само че ни би трябвало време.

За мен беше доста огромно неспокойствие през днешния ден да се върна на този стадион. Искаме да се представяме по най-хубавия метод и да зарадваме нашите последователи. Надявам се да играем добре, да реализираме резултати и да върнем почитателите на стадиона, тъй като това го вършим за тях.

Не укривам, че съм разчувствуван от днешната среща, само че по време на мача бях фокусиран върху това, което се случва на терена. Не се получи това, което искахме в огромни интервали от мача. Желаехме да държим повече топката, само че ЦСКА не ни даде такава опция. През второто полувреме отпаднахме и физически и мисля, че това бе повода за този резултат ", сподели той.
 ЦСКА победи Хебър (Пазарджик) с 4:0
ЦСКА разгроми Хебър за победа номер 200 при Ганчев във всички шампионати

" Червените " не оставиха шансове на своя противник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР